تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
دانلود پاورپوينت كشت ارگانيك


دسته بندی : پاورپوينت _ عمومی و آزادنوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش متن )فروشگاه فایل » مرجع فایل قسمتی از محتوی متن ppt :  تعداد اسلاید : 41 صفحهبه نام پروردگار یكتا موضوع:كشت ارگانيك بابونه مقدمه امروزه مصرف بیش از حد سموم شیمیائی شامل آفت كش ها٬ علف كش ها٬هورمون ها وكودهای شیمیایِی باعث آلودگی محیط زیست ومنابع آبی و خاكی شده و سلامتی آحاد بشر را شدیداً درمعرض تهدید قرار داده است.مدیریت خاك به عنوان چارچوب اصلی توسعه كشاورزی و حفظ منابع طبیعی و شاخص های زیست محیطی برای ‌رسیدن به اهداف والای توسعه اقتصاد‍ی كشور محسوب می شود. براساس تعریف مراجع بین المللی كشاورزی ارگانيك را می توان:”یك نوع سیستم مدیریتی دانست كه باعث تنوع زیستی ودوره هایزیستی خاك را بهبود و ارتقاء می ب

ادامه مطلب  
پاورپوينت غذاهاي ارگانيك


       نوع فایل: power pointقابل ویرایش 35 اسلاید قسمتی از اسلایدها:غذاهاي ارگانيك غذاهاي ارگانیک عبارتند از غذاهاي حیوانی و گیاهی که در تولید آن از سیستم های طبیعی استفاده شده و ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیک و مواد شیمیایی شامل حشره کش، قارچ کش، آفت کش و علف کش ها به کار نرفته باشد. در پروسه محصولات ارگانیک نباید چرخه طبیعت به هم بخورد و هیچ نوع ماده شیمیایی نیز نباید در این محصولات نقش داشته باشند . طرفداری از محیط زیست و آغشته نکردن مواد غذایی با مواد شیمیایی و تهیه غذای پاک، از اهداف مهم در تولید غذای ارگانیک است، یعنی به هم نزدن قوانین طبیعت و چرخه های حیاتی مثل چرخه آب، چرخه کربن و دنیایی عاری از سم.تولیدکنندگان غذاهاي ارگانیک تلاش می‌کنند تا غذاهائی هر چند بیشتر طبیعی و به دور از هرگونه اسیدچرب

ادامه مطلب  
دانلود مقاله آئین كار پاستوریزاسیون غذاهاي با اسیدیته بالا و غذاهاي اسیدی 18ص


خریدار گرامی شما میتوانید فایل (آئین كار پاستوریزاسیون غذاهاي با اسیدیته بالا و غذاهاي اسیدی 18ص) را ویرایش کنید.
آئین كار پاستوریزاسیون غذاهاي با اسیدیته بالا و غذاهاي اسیدی 18ص - word (..doc) - دانلود مقاله آین كار پاستوریزاسیون غذاهاي با اسیدیته بالا و غذاهاي اسیدی 18ص ,آین كار پاستوریزاسیون غذاهاي با اسیدیته بالا و غذاهاي اسیدی 18ص,دانلود دانلود مقاله آین كار پاستوریزاسیون غذاهاي با اسیدیته بالا و غذاهاي اسیدی 18ص ,آین,كار,پاستوریزاسیون,غذاهاي,با,اسیدیته,بالا,و,غذاهاي,اسیدی,18ص
فایل : filetypetxt
17 صفحه
متن نمونه :
 
‏آئین كار پاستوریزاسیون غذاهاي با اسیدیته بالا و غذاهاي اسیدی
‏ 
‏ 
‏ 
‏آشنایی با موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
‏موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایر

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد آئین كار پاستوریزاسیون غذاهاي با اسیدیته بالا و غذاهاي اسیدی


15 صفحه word |فونت tahoma سایز 12| قابل اجرا در آفیس 2010 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیق گونه‏ های مختلف میكروارگانیزم‏ها براساس pH مناسب جهت رشدشان درجه‏بندی می‏گردند . سایر عوامل فیزیكی و شیمیایی مواد غذایی نیز در رشد میكروارگانیزم‏ها مؤثر می‏باشد . یكی از عوامل مهم , تأثیر pH بر روی مقاومت باكتریهای به حرارت است . هرچه pH كمتر باشد یعنی غلظت اسید بیشتر باشد . مقاومت باكتریها و اسپور باكتریها به حرارت در دمای معین كمتر است . pH یكی از عوامل مؤثر در سرعت رشد و تكثیر میكروارگانیزم‏هاست و گونه‏های مختلف میكروارگانیزم‏ها در pH های معینی دارای سرعت رشد و تكثیر بیشتری می‏باشند . بنابراین pH در صنعت مواد غذایی و در فساد مواد غذایی د

ادامه مطلب  
پاورپوينت غذاهاي ارگانيك


        نوع فایل: power point قابل ویرایش 35  اسلاید قسمتی از اسلایدها:غذاهاي ارگانيك غذاهاي ارگانیک عبارتند از غذاهاي حیوانی و گیاهی که در تولید آن از سیستم های طبیعی استفاده شده و ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیک و مواد شیمیایی شامل حشره کش، قارچ کش، آفت کش و علف کش ها به کار نرفته باشد. در پروسه محصولات ارگانیک نباید چرخه طبیعت به هم بخورد و هیچ نوع ماده شیمیایی نیز نباید در این محصولات نقش داشته باشند .طرفداری از محیط زیست و آغشته نکردن مواد غذایی با مواد شیمیایی و تهیه غذای پاک، از اهداف مهم در تولید غذای ارگانیک است، یعنی به هم نزدن قوانین طبیعت و چرخه های حیاتی مثل چرخه آب، چرخه کربن و دنیایی عاری از سم.تولیدکنندگان غذاهاي ارگانیک تلاش می‌کنند تا غذاهائی هر چند بیشتر طبیعی و به دور ا

ادامه مطلب  
پاورپوينت غذاهاي ارگانيك


       نوع فایل: power point قابل ویرایش 35  اسلاید قسمتی از اسلایدها:غذاهاي ارگانيك غذاهاي ارگانیک عبارتند از غذاهاي حیوانی و گیاهی که در تولید آن از سیستم های طبیعی استفاده شده و ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیک و مواد شیمیایی شامل حشره کش، قارچ کش، آفت کش و علف کش ها به کار نرفته باشد. در پروسه محصولات ارگانیک نباید چرخه طبیعت به هم بخورد و هیچ نوع ماده شیمیایی نیز نباید در این محصولات نقش داشته باشند .طرفداری از محیط زیست و آغشته نکردن مواد غذایی با مواد شیمیایی و تهیه غذای پاک، از اهداف مهم در تولید غذای ارگانیک است، یعنی به هم نزدن قوانین طبیعت و چرخه های حیاتی مثل چرخه آب، چرخه کربن و دنیایی عاری از سم.تولیدکنندگان غذاهاي ارگانیک تلاش می‌کنند تا غذاهائی هر چند بیشتر طبیعی و به دور از هر

ادامه مطلب  
دانلود پاورپوينت در باره ی غذاهاي ارگانيك


لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوينتنوع فایل :  .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد اسلاید : 35 اسلاید  قسمتی از متن اسلاید ها : غذاهاي ارگانيك غذاهاي ارگانیک عبارتند از غذاهاي حیوانی و گیاهی که در تولید آن از سیستم های طبیعی استفاده شده و ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیک و مواد شیمیایی شامل حشره کش، قارچ کش، آفت کش و علف کش ها به کار نرفته باشد. در پروسه محصولات ارگانیک نباید چرخه طبیعت به هم بخورد و هیچ نوع ماده شیمیایی نیز نباید در این محصولات نقش داشته باشند .طرفداری از محیط زیست و آغشته نکردن مواد غذایی با مواد شیمیایی و تهیه غذای پاک، از اهداف مهم در تولید غذای ارگانیک است، یعنی به هم نزدن قوانین طبیعت و چرخه های حیاتی مثل چرخه آب، چرخه کربن و دنیایی عاری از سم. تولیدکنندگان غذاهاي

ادامه مطلب  
دانلود تحقیق ماده آلی و فراهمی عنصر غذایی کم مصرف


کشاورزی ارگانیک یک مفهوم ذهنی است که نیازمند بکارگیری شیوه های عملی خاص        می باشد. دراین روش جهت حاصلخیز نمودن خاک از ماده آلی و ماده  شیمیایی با خاستگاه طبیعی   (مثل آهک و گچ) استفاده می شود . تنظیم تناوب زراعی مناسب , روش های مکانیکی کنترل علف هرز, درک بهتر از همزیستی مایکوریزا- رایزوبیا - رایزوسفر از روش ها و اصول تاکید شده برای سیاست های ارگانیک می باشد.تاثیر ماده آلی بر فراهمی عناصر کم مصرف به سه صورت افزاینده , خنثی و کاهنده است. در حالت کاهنده اغلب بالا بودن قدرت پیوند" فلز- OM" مانع تبادل فلز با محیط می شود . حالت خنثی زمانی رخ میدهد که سایر عوامل محیطی مانند :  pH دما و فشار تاثیر عمیق تری از ماده آلی دارند و تاثیر افزاینده اغلب مربوط به حلالیت و تبادل

ادامه مطلب  
دانلود طبقه بندی سبکهای معماری معاصر


 نوع فایل:  ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش )  قسمتی از اسلاید :  تعداد اسلاید : 49 صفحهطبقه بندی سبکهای معماری معاصر فهرست ارگانيك.....Organic اکسپرسیونیسم..... Exprssionism کوبیسم (حجم گری)..... Cubism فوتوریسم (آینده نگری) ..... Futurisme داداییسم.....Dadaism باهاوس.....Bauhaus کانستراکتیویسم(ساختارگرایی).....Constrauctivism پوریسم (ناب گری)..... Purism آرت دکو......Art deco راسیونالیسم (سبک جهانی)..... Rartionalism مدرنیسم......Modernism نئوكلاسیك.....Neo classic های تک.... Hi-tech پست مدرن سفید.....White post modern پست مدرن..... Post Modern دیكانستراكشن..... Deconstruction فولدینگ.....Folding جهش كیهانی .....Cosmogenic Jumping مقدمه این تحقیق به بررسی سبکهای معماری معاصر از ارگانیک

ادامه مطلب  
دانلود پاورپوينت طبقه بندی سبکهای معماری معاصر


 نوع فایل:  ppt _ pptx ( پاورپوينت ) ( قابلیت ویرایش )  قسمتی از اسلاید :  تعداد اسلاید : 49 صفحهطبقه بندی سبکهای معماری معاصر فهرست ارگانيك.....Organic اکسپرسیونیسم..... Exprssionism کوبیسم (حجم گری)..... Cubism فوتوریسم (آینده نگری) ..... Futurisme داداییسم.....Dadaism باهاوس.....Bauhaus کانستراکتیویسم(ساختارگرایی).....Constrauctivism پوریسم (ناب گری)..... Purism آرت دکو......Art deco راسیونالیسم (سبک جهانی)..... Rartionalism مدرنیسم......Modernism نئوكلاسیك.....Neo classic های تک.... Hi-tech پست مدرن سفید.....White post modern پست مدرن..... Post Modern دیكانستراكشن..... Deconstruction فولدینگ.....Folding جهش كیهانی .....Cosmogenic Jumping مقدمه این تحقیق به بررسی سبکهای

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi